VolleybalClub Zwalm

VZW

Onze activiteiten

Club barbecue

Al vele jaren houdt VC Zwalm een club BBQ. De leden en hun gezin worden verwend met aperitief, hapjes, BBQ met alles erop en eraan. De laatste jaren huren we een zaaltje in de hoeve ’t Alkenveld waardoor we een keuze aan lekkere hoevedesserten kunnen aanbieden.

Dranken (wijn, frisdrank, bieren, koffie…) zijn inbegrepen en dit alles voor het kleinste eurobiljetje voor de leden en 15 euro voor de niet-leden.

Nieuwjaarsreceptie

Bij de aanvang van het nieuwe jaar houden Eddy en Lydia een nieuwjaarsreceptie in de Snooker. De Snooker is een trouwe sponsor, en we laten dan ook niet na om hierop aanwezig te zijn.

Eddy en Lydia trakteren met belegde broodjes, hapjes en natuurlijk ook een glaasje bubbels!

VC Zwalm viert het Nieuwe Jaar na training of wedstrijd in de Snooker met drank en hapjes. De traditionele Sintcadeau wordt vervangen door een mooi nieuwjaarsgeschenk dat deze avond eveneens wordt uitgereikt aan alle clubleden.

Kaas-en wijnavond

Sinds de oprichting van VC Zwalm in 1994 wordt jaarlijks een Kaas- en Wijnavond gehouden. Naast het lidgeld is dit de belangrijkste bron van inkomsten.

Op een zaterdag in maart vanaf 18u biedt VC Zwalm in het Parochiaal Centrum te Munkzwalm iedereen de keuze uit een ruim kaasassortiment of een indrukwekkend vleesbuffet, geserveerd met groenten en fruit. We breiden onze buffetten zelfs uit met een taartenbuffet. Dit alles à volonté. Daarnaast serveren we tal van bieren en heeft u de keuze uit meerdere soorten wijn. Voor ieder wat wils dus.

SPONSORS